اینفینیکس اسمارت 3 پلاس
0 تومان
Infinix Smart3 Plus
گوشی موبایل اینفینیکس اسمارت 3 پلاس
- نمایشگر 6.2 اینچی LTPS IPS LCD با رزولوشن 720x1520 مگاپیکسل
- سه دوربین اصلی با رزولوشن 13 مگاپیکسل و 2 مگاپیکسل و QVGA
- حافظه داخلی 32 گیگابایت و حافظهی رم 2/3 گیگابایت
- باتری لیتیوم- پلیمر با ظرفیت 3500 میلی آمپر ساعت
- تراشهی 12 نانومتری مدیاتک هلیو A22
- سیستم عامل اندروید 9.0 پای
مشتریان وفادار
با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنیدسوالی دارید ؟
در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیمراهنمای خرید آنلاین
راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه کنید.
خریدی آسان و مطمئن
برای خرید از گوشی موبایل تنها کافیست سفارش خود را ثبت و هزینهی آن را پرداخت کنید.
مشخصات و قیمت گوشی موبایل اینفینیکس اسمارت 3 پلاس
گوشی موبایل اینفینیکس اسمارت 3 پلاس سرانجام در آوریل 2019 توسط خود این شرکت معرفی شد. این موبایل با امکاناتی که دارد در لیست محصولات پایینرده قرار گرفته است. اینفینیکس در اوایل ظهورش در کشور چین با یکسری محصولات معمولی دست به کار شد، اما همان گونه که آشکار است این برند در سال جدید با عرضهی 5 محصول در بازار چین کسب و کار خود را تا حدودی بخشید.
گوشی موبایل اینفینیکس اسمارت 3 plus با دارا بودن سه دوربین اصلی و داشتن باتری مناسب و همچنین سخت افزاری ضعیف توانست درصد کمی از کاربران را به خود جذب کند. چرا که این شرکت چینی در ساخت این گوشی موبایل تاکید بیشتری بر روی دوربین گوشی داشته و تلاش کمتری را بر روی قطعات گوشی انجام داده است. در عوض همان گونه که در تصاویر دیده میشود این نسخه از بدنه و طراحی زیبایی بهرهمند است و از همه مهمتر با صفحه نمایشی بزرگ ظاهر لوکستری را به محصول بخشیده است.
اما در ادامهی مطلب شمار را با خصوصیات بیشتر این محصول آشنا میکنیم پس تا پایان متن امروز همراه ما باشید.
طراحی گوشی اینفینیکس Smart3 Plus
طراحی یکی از نقاط اساسی در ساخت گوشی به حساب میآید اما این موضوع چند سال است حسابی مد نظر کاربران قرار گرفته است که با ساخت طراحیهای منحصر به فرد محبوبیت زیادی را در بین خریداران ایجاد کردهاند. بنابراین اینفینیکس در ساخت محصول جدید خود از صفحه نمایشی کم حاشیه با بدنهی خوش رنگ استفاده کرده است. البته رنگهای این بدنه شامل بنفش، آبی، خاکستری و قرمز است که هر کدام زیبایی خاص خود را جلوه میدهند.
با در دست گرفتن گوشی اینفینیکس Smart3 Plus شاهد یکدست بودن قاب بدنه خواهید بود که با وزن 148 گرم هیچگونه سنگینی را احساس نخواهید کرد. در همین بخش دوربین اصلی سهگانه همراه با فلاش دوگانهی LED به چشم میخورد که در ادامه به بازبینی اطلاعات هر کدام خواهیم پرداخت. ناگفته نماند کمی پایینتر از دوربین اصلی اسکنر اثر انگشت جاسازی شده است.
در کل این برند چینی ظاهری مشابه با گوشی موبایل اینفینیکس S4 را مد نظر گرفته که با اضافه کردن 1 دوربین اصلی و بدنهای کشیده، تا حدودی تفاوت خود را اعمال کرده است. هر چند در رابطه با سخت افزار و قطعات نیز تفاوتهایی وجود دارد که از خیلی جهات بهتر و با کیفیتتر ساخته شده است.
نمایشگر گوشی موبایل اینفینیکس اسمارت 3 پلاس همانند تمام محصولات جدید اینفینیکس دارای حاشیهی کمی میباشد که دوربین سلفی نیز به حالت U شکل قرار گرفته تا فضای بیشتری را در اختیار صفحه نمایش قرار دهد.
جزئیات بیشتر طراحی
با نگاهی به گوشی اینفینیکس اسمارت 3 پلاس از زوایهی کناری در مییابیم که برآمدگی دوربین اصلی در حد کمی مشاهده میشود، از این رو ممکن است در معرض آسیب بیشتری قرار بگیرد. برای جلوگیری از این مورد شرکت اینفینیکس با پوشاندن نوار فلزی در اطراف دوربین اصلی درصد کمی از این خطرات را کاهش داده است. فریم کناری سمت راست گوشی اینفینیکس اسمارت 3 پلاس از کلید پاور و کنترل صدا بهرهمند است و در بخش سمت چپ هم جایگاه دو سیمکارت جاسازی شده است. در قسمت پایین دستگاه جایگاه درگاه ارتباطی microUSB به همراه بلندگو و جک 3.5 میلیمتری طراحی شده است. در نتیجه این محصول تا به این جا تمامی موارد معمولی در یک گوشی موبایل را در بر گرفته است.
نمایشگر LTPS IPS LCD با وضوح متوسط
معمولا صفحه نمایش در تعامل بیشتری با کاربر قرار میگیرد و امروزه سازندگان با جلوه دادن نمایشگر با کیفیت فروش خوبی را کسب کردهاند. اما اینفینیکس در مورد صفحه نمایش گوشی موبایل اسمارت 3 پلاس با فناوری LTPS IPS LCD وضوح کمی را فراهم ساخته است. این گوشی هوشمند از رزولوشن 720x1520 برخوردار است که با تراکم پیکسلی 269 در هر اینچ این نمایشگر روشن بخش معمولی را ایجاد میکند.
صفحه نمایش 6.2 اینچی همانند نسخهی قبلی خود یعنی گوشی موبایل اینفینیکس هات 7 پرو یکی از نمونههای برتر در میان سایر بردرانش به حساب میآید؛ زیرا با اختصاص دادن 81.6% از بدنه محصول زوایای خوبی را در اختیار بیننده فراهم میسازد و هم برای مطالعه و هم تماشای فیلم و سریال کارساز خواهد بود.
در پایان بخش نمایشگر اگر در مورد قابلیتهای این گوشی صحبت کنیم باید گفت اینفینیکس تنها به صفحه نمایش لمسی خازنی و پشتیبانی از 16 میلیون رنگ کفایت نموده است، هر چند در عصر جدید و همچنین در گذشته تمامی طراحان هر دو قابلیت را مد نظر گرفتهاند پس نمیتوان بر روی نمایشگر هم تفاوت خاصی را مشاهده کرد.
نرم افزار
قابل انتظار بود اینفینیکس در رابطه با سیستم عامل جهت همکاری با گوگل جدیدترین نسخهی اندروید را بر روی گوشی اسمارت3 پلاس جاسازی کند و قابلیتهای متنوعی را به گوشی ببخشد. از این رو گوشی اینفینیکس اسمارت 3 پلاس با دارا بودن نسخهی 9.0 پای از نظر امنیت نیز بهبود موثری داشته است.
یکی از نقاط پرکاربرد این سیستم عامل بهره بردن از ژستهای حرکتی است؛ چرا که اینفینیکس با حذف کلیدهای ناوبری تمامی کاربردها را در آیکون دایرهای شکلی قرار داده است تا به صورت شناور در دسترس کاربران قرار گیرد و کارهای ضروری را با سرعت بیشتری انجام دهد. شاید کمی تعجب آور باشد چرا که این ویژگی اولین بار توسط خود شرکت اپل رونمایی شد اما اکنون گوگل با تقلید از این قابلیت؛ خصوصیات نرم افزار خود را رونق بخشیده است.
ای سیستم عامل تازگی به صورت هوشمند تمامی نوتیفیکیشنها را مورد بررسی قرار میدهد و از این پس آگاهیهایی که برای کاربر اهمیت ندارد را شناسایی میکند و از نمایش مجدد آنها جلوگیری خواهید کرد.
سخت افزار
این برند چینی همچنان در حل همکاری با شرکت مدیاتک میباشد تا از تراشههای کم قیمت در محصولات پایینردهی خود استفاده کند. مدیاتک این بار با رونمایی از سری جدید خود با نام هلیو A حسابی بازار گوشیهای پایینرده را در دست گرفت؛ از نظر عملکرد و پردازش این چیپست رقابت خاصی با تراشههای سری 400 اسنپدراگون دارد. در نتیجه برند چینی تراشهی مدیاتک هلیو A22 را با لیتوگرافی 12 نانومتری برای گوشی موبایل اسمارت3 پلاس برگزید که تنها در پردازش برنامههای سبک و نیمه سنگین کارگشا میباشد و به احتمال زیاد در پردازش اپلیکیشنهای سنگین دچار لنگ و تاخیر زیاد و افتی سرعت شود.
لازم به ذکر است این تراشه با پردازندهی مرکزی 4 هستهای طراحی شده که به سرعت 2.0 گیگاهرتزی از نوع Cortex-A53 مسلط میباشد. برای نصب بازیهای نیمه سنگین این گوشی هوشمند از پردازندهی گرافیکی PowerVR GE8320 استفاده نموده تا درصد کمی از پردازش برنامهها را بهبود ببخشد. به غیر از این ضغفها از نکات مثبت این تراشه میتوان افزایش طول عمر باتری را نام برد؛ زیرا با بهره بردن از قابلیت هوش مصنوعی بهبود موثری بر بخش مصرف باتری ایجاد کرده است.
افراد برای ذخیره اطلاعات در این گوشی موبایل از حافظهی داخلی 32 گیگابابتی و حافظهی رم 2 و 3 گیگابایت برخوردار هستند. متاسفانه به غیر از این مقدار حجم خریداران راه انتخابی دیگری را جلو رو نخواهند داشت.
دوربین اصلی و دوربین سلفی
شاید کمی تعجب آور باشد که یک مدل پایینرده از 3 دوربین اصلی برای ثبت تصاویر استفاده کند. اما هنگام بهرهجویی از دوربین گوشی اینفینیکس اسمارت 3 پلاس متوجه شدیم که علاوه بر اینکه کیفیت خوبی را از خود نشان نمیدهد؛ وضوح و دقت کمی را نیز پشتیبانی میکنند. این برند چینی برای اولین بار است چنین محصولی را با لنزهای 13 و 2 مگاپیکسل و همچنین QVGA طراحی نموده است. لنز استاندارد این گوشی با دیافراگم f/1.8 مجهز میباشد، البته با پشتیبانی از فناوری فوکوس خودکار مبتنی بر تشخیص فاز دقت معمولی را بر روس سوژه مورد نظر ایجاد میکند. در ادامه نکته دیگر که لازم است از آن مطلع باشید فلاش دوگانهی LED است تا در مکانهای تاریک و کم نور صحنههای روشنی را به ارمغان آورد.
گرفتن ویدیو توسط دوربین اصلی گوشی اینفینیکس Smart3 Plus با رزولوشن Full HD و سرعت معمولی 30 فریم بر ثانیه امکان پذیر میباشد.
دوربین سلفی این تلفن همراه با رزولوشن 8 مگاپیکسل به ثبت عکسهای سلفی شما میپردازد و هنوز اطلاعات کافی در مورد کیفیت فیلم برداری و قابلیتهای این گوشی موبایل یافت نشده است.
باتری
اینفینیکس در این گوشی موبایل به باتری لیتیوم-پلیمر با ظرفیت 3500 میلیآمپر مجهز میباشد تا انرژی لازم را برای سایر بخشهای گوشی تامین نماید. بر اساس بررسیهایی که بروی باتری این گوشی موبایل انجام شده باید گفت طبق سخت افزار کم قدرت و نمایشگر بزرگ حداکثر تا 1 روز دوام خوبی را از خود نشان میدهد. اما یکی از نقاط منفی این باتری بهره نبردن از شارژ سریع میباشد تا کاربران در بین وسیله موبایل خود را سریعتر شارژ نمایند.
سنسور
در بخش بالا به جایگاه سنسور اثر انگشت اشاره کردیم و اما در مورد عکس العمل این اسکنر باید گفت که سرعت نسبتا کمی را برای باز کردن قفل صفحه سپری میکند و از شناسایی مطلوبی نیز برخوردار میباشد. به غیر از این سنسور؛ حسگرهای دیگری همچون شتابسنج، مجاورت، قطبنما در گوشی اینفینیکس اسمارت 3 پلاس جاسازی شده است.
جمع بندی
مقالهی امروز پس از کلی نقد و بررسی نوبت به قیمت این گوشی موبایل رسیده است؛ از این رو اینفینیکس با در نظر گرفتن قیمت 7000 روپیه مبلغ زیادی را برای خریداران در نظر گرفته است. زیرا با پرداخت این قیمت میتوان محصول با کیفیتتری همچون گوشی موبایل شیائومی ردمی نوت 7 پرو خرید که از بسیاری لحاظ میتواند با کیفیتتر باشد. البته گوشی اینفینکس اسمارت 3 پلاس برای افرادی که به دنبال خرید گوشی لوکس و زیبا میگردند پیشنهاد خوبی خواهد بود.
محصولات مشابه
-
نوکیا 3.1 پلاس
1,439,000 تومان
-
اوپو ای 7
0 تومان
-
کیوسرا دورافورس پرو 2
0 تومان
-
شارپ آکواس R2 کامپکت
0 تومان
-
ال جی کیو 9
0 تومان
-
گوگل پیکسل 3a
0 تومان
-
-
هواوی پی اسمارت 2019
2,790,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی J7 2018
0 تومان
-
سامسونگ گلکسی ای 8 استار ( ای 9 استار )
4,040,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی J3 2018
0 تومان
-
سامسونگ گلکسی جی 4
2,520,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی جی 8
2,550,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی اس لایت لاکچری
0 تومان
-
هواوی آنر 10 لایت
2,334,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی جی 6
2,850,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی A6+ 2018
3,300,000 تومان
-
هواوی نوا 3
5,085,000 تومان
-
هواوی آنر نوت 10
5,350,000 تومان
-
شیائومی می 8 پرو
3,870,000 تومان
-
نوکیا 7.1
3,280,000 تومان
-
نوکیا 6.1 پلاس (نوکیا ایکس 6)
2,900,000 تومان
-
میزو 16 اس
0 تومان
-
هواوی آنر 9 آی
2,900,000 تومان
-
هواوی آنر پلی
3,540,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی A8s
4,180,000 تومان
-
ریل می یو 1
2,700,000 تومان
-
نوکیا 8.1
3,890,000 تومان
-
لنوو زد 5 اس
0 تومان
-
ویوو نکس دوال دیسپلی
0 تومان