
اوپو A9x
0 تومان
Oppo A9x
گوشی موبایل اوپو آی 9 ایکس
- نمایشگر 6.53 اینچی LTPS IPS LCD با رزولوشن 1080x2340 پیکسل
- دو دوربین اصلی با کیفیت 48 مگاپیکسل و 2 مگاپیکسل
- حافظهی داخلی 128 گیگابایت و حافظهی رم 6 گیگابایت
- باتری لیتیوم-پلیمر با ظرفیت 4020 میلیامپر ساعت
- تراشهی 12 نانومتری مدیاتک هلیو پی70
- مبتنی بر سیستم عامل اندروید 9.0 پای
مشتریان وفادار
با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنیدسوالی دارید ؟
در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیمراهنمای خرید آنلاین
راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه کنید.
خریدی آسان و مطمئن
برای خرید از گوشی موبایل تنها کافیست سفارش خود را ثبت و هزینهی آن را پرداخت کنید.
مشخصات و قیمت گوشی موبایل اوپو A9X
گوشی موبایل اوپو A9x به عنوان محصول جدیدی از شرکت اوپو رونمایی شد. شرکت اوپو یکی از برندهای میباشد که سعی میکند روی عرضهی گوشیهای میانرده و خوش قیمت تمرکز ویژهای داشته باشد تا حرفهی بازار را به خوبی در دست بگیرد. حال یکی از جدیدترین گوشیهای میانردهی این شرکت چینی؛ اوپو A9x است که در ماه می 2018 معرفی شد.
نکتهی جالبی که در مورد این گوشی موبایل وجود دارد؛ قیمت اقتصادی و مقرون به صرفهی آن است که در عین پذیرش امکانات ایدهآل از قیمتی ارزان بهرهمند است. این گوشی پکیچ عالی را برای کسانی که قصد خرید گوشی میانرده را دارند ارائه میکند که واقعا در مقایسه با بیشتر مدلها: پیشنهادی کاملا مناسب است. قبل از بازبینی مشخصات کلی این دستگاه نگاهی خواهیم داشت به نکات اصلی این محصول؛ از جمله سخت افزار مطلوب در کنار نمایشگر کاملا با کیفیت و همچنین باتری بادوام، که از این نظر هم کم و کاستی دیده نمیشود. البته باید به خاطر داشته باشید که این محصول در لیست مقرون به صرفهها قرار گرفته است از این رو نباید انتظار زیادی را از قدرت پردازشگر ویا سایر مشخصات آن داشته باشیم.
بنابراین در این مطلب شما را دعوت میکنیم به نقد و بررسی ویژگیهای اوپو A9x و مقایسهی آن با سایر گوشیهای همرده و مشابهش؛ بدین صورت تا پایان متن در کنار ما باشید تا از تصمیم آگاهانهای برخوردار باشید.
طراحی و ظاهر گوشی اوپو آی 9 ایکس
شرکتهایی همانند اوپو به خوبی درک میکند که طراحی و ساختار گوشیها چه تاثیری در نگرش کاربران دارد و چگونه مورد استقبال پرشور خریداران قرار میگیرند. البته اوپو با در نظر گرفتن ترفندهای جدید امروزه؛ ساختاری قابل قبول و لوکسی را برای طراحی محصولاتش فراهم ساخته است.
این گوشی در دو رنگ سفید و مشکی عرضه میشود و پنل پشتی آن به شدت براق و چشمگیر است. با وجود اینکه جنس بدنه هنوز مشخص نشده اما گمان میکنیم که همانند اوپو f11 با بدنه پلاستیکی روانه بازار شود. طبق گزارشهای به دست رسیده به احتمال زیاد بدنهی پلاستیکی از مقاومت بالاتری نسبت به بدنه شیشهای بهرهمند باشد. حال با این تفاوت که بدنههای شیشه در میان سازندگان و کاربران از محبوبیت ویژهای برخودار است. گوشی موبایل اوپو آی 9 ایکس با سبک جدیدی نسبت به سری قبل خود ارائه شده که هم از نظر طراحی دوربین و هم ابعاد و اندازه تغیرات زیادی در آن ایجاد شده است . زیرا ضخامت 8.3 میلیمتری و وزن 190 گرم سبب شده که در هنگام استفاده با سبک بدون بدنه مواجه شوید که طبیعتاً بدنهی پلاستیکی تاثیر زیادی بر این مورد داشته است .
هنگامی که از زاویهی روبهرو به این محصول نگاه کنید شاید اصلا متوجه نخواهید شد که با ساختار یک گوشی میانرده طرف هستید چون سبک طراحی این گوشی با بالاردههای بازار هیچگونه تفاوتی ندارند. بدین لحاظ این محصول به صفحه نمایش تمام صفحه و حاشیههای باریکی متکی میباشد که با قرار گرفتن دوربین سلفی به حالت ناچ، ظاهری تکراری و یکنواختی را ایجاد کرده است.
جزئیات بیشتر ظاهری
طبق معمول مانند بیشتر گوشیهای اوپو فریم راست A9x با کلید پاور ادغام میباشد که این کلید در وسط گوشی قرار گرفته است تا برای دستهای کوچک هم کاراِیی مناسبی داشته باشد. سمت چپ این محصول هم با دکمه کنترل صدا مجهز میباشد که خوشبختانه جایگاه این دکمه برای ثبت تصاویر و گرفتن عکس بسیار منطقی است. نا گفته نماند این دستگاه از قابلیت دو سیمکارت پشتیبانی میکند که این روند مدتی زیادی است به طراحی گوشی ها سرایت کرده و اکثر سازندگان از آن استفاده میکنند. جک 3.5 میلیمتری به علاوهی اسپیکر صدای با کیفیت نیز از ویژگیهای پنل پایین گوشی به حساب میآیند.
یکی از ویژگیهای خاص دیگر این طراحی مربوط له حسگر اثر انگشت است که در پنل پشتی پایینتر از دو دوربین اصلی قرار گرفته است.
صفحه نمایش
یکی از نقاط قوی که شما را بیشتر به خرید این محصول سوق میدهد صفحه نمایش بزرگ و کشیده اوپو A9x است. البته این موضوع بیشتر راجب به کسانی گفته میشود که علاقهی زیادی به گوشیهای بزرگ و تمام صفحه دارند. سایز رقم خورده برای این صفحه نمایش 6.53 اینچ است که با رزولوشن Full HD plus نوردهی قابل قبول و مناسبی را از خود به نمایش میگذارد. با این وجود تراکم 395 پیکسل در هر اینچ آن جاسازی شده است تا وضوح و کنتراست عالی را به ارمغان آورد. ضمنا نوع این نمایشگر
LTPS IPS LCD برگزیده شده که به ندرت در گوشیهای امروزه دیده میشود. این نوع پنل برای ارائه رنگ و وضوح کیفیت خوبی را به دوش میکشد ولی در مقایسه با گوشیهایی که از نوع IPS LCD و آمولد استفاده میکنند؛ از وضوح و تنوع رنگی کمتری برخوردار است.
از ایرادهایی که شامل این محصول میشود میتوان اشارهای به مقاومت آن کرد. چرا که اوپو برای محافظ از شیشه در مقابل خط و خراش از شیشه گوریلا گلس بهره نبرده و تنها خریداران قادر میباشند با تهیه گلسهای مناسب مقاومت شیشه را تا حدی افزایش دهند.
آیا محتوا و تصاویر روی صفحه نمایش اوپو A9x به خوبی ظاهر میشوند؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که متون و صحنهها در این صفحه نمایش به خوبی قابل روئیت و شاداب بوده و از نظر کنتراست و وضوح هم دست کمی از مدلهای بالارده ندارد و همانند رقابتی خود در جایگاه ویژهای قرار میگیرد.
سخت افزار
احتمالا یکی مهمترین از مواردی که بیشتر تمایل دارید در مورد آن اطلاعات کسب کنید بخش مربوط به تراشه و قدرت پردازش موبایل اوپو آی 9 ایکس است. تقریبا مدت زیادی است اوپو با شرکت چینی مدیاتک دست به همکاری کرد و حال بیشتر تراشههای محصولاتش را از این کمپانی انتخاب میکند. هرچند مدیاتک حرفهی خوبی برای ساخت تراشههای میانرده دارد و سالهای زیادی است در این حوزه دست به کار شده.؛ بدین سبب تراشه پذیرفته شده در این گوشی جدید اوپو مدیاتک هلیو پی70 با لیتوگرافی 12 نانومتری است.
با نگاه دقیقتری به این تراشه متوجه پردازنده مرکزی 8 هستهای بر روی آن میشویم که در 4 هسته با سرعت 2.1 گیگاهرتزی Cortex-A73 و همچنین 4 هسته 2.0 گیگاهرتزی Cortex-A53 تقسیم شده است. بنابراین اگر پتانسیل و قدرت پردازش این محصول را مورد نقد و بررسی قرار دهیم شاهد هیچگونه لنگ و تاخیری در استفاده روزمره نخواهید بود و کاملا برای پشتیبانی از برنامههای سبک و کم حجم مناسب میباشد. اما بر عکس برای اجرای اپلیکیشنهای سنگین و برنامههای پرقدرت توان پردازش خوبی را سپری نمیکند و به احتمال زیاد هنگام نصب بازیهای سنگین با افتی سرعت و یا لنگ و تاخیر مواجه شوید.
به غیر از موارد گفته شده قطعه دیگری که در تجزیه و تحلیل سازی برنامههای گرافیکی موثر میباشد؛ پردازندهی گرافیکی Mali-G72 MP3 است؛ از خصوصیات مفید دیگری که این پردازنده سبب میشود بهینه کردن مصرف باتری بوده است.
حافظه داخلی و حافظ رم
مشخصات دیگری که لازم است از آن مطلع باشید حافظه ذخیره سازی و حافظه رم میباشد؛ متاسفانه خبری از نسخههای دیگری با حافظههای متفاوت نیست و اوپو تنها گوشی آی 9 ایکس را در یک نسخه با حافظه داخلی 128 گیگابایت و حافظه رم 6 گیگابایت عرضه کرد. هرچند در صورت کمبود حجم با خریداری کردن کارت حافظهی جانبی میکرو اس دی قادر میباشید تا فضا گوشی را تا 256 گیگابایت افزایش دهید.
دوربین اصلی و دوربین سلفی
طبع شایعات به دست رسیده احتمالا گوشی اوپو A9 ایکس آخرین نسخهی سری A با دو دوربین اصلی باشد که در دسترس کاربران قرار میگیرد. این گوشی میانرده سعی دارد تا از نظر کیفیت تصاویر هم با بهترین شیوه عمل کند بدین لحاظ رزولوشنهای 48 و 2 مگاپیکسل را برگزید که با گشودگی دیافراگمهای f/1.7 و f/2.4 میزان نوری که از لنز دریافت میشود را تشخیص میدهد. از این رو برای گرفتن سوژه در مکانهای کم نور و پر نور از روشنایی مناسبی برخوردار میباشد که با بهره بردن از قابلیت فوکوس خودکار مبتنی بر تشخیص فاز جزئیات را به خوبی بر روی سوژه مورد نظر نمایش میدهد و هیچ گونه ایرادی را این موضوع نمیتوان گرفت. هرچند یکسری از افراد به دلیل اینکه عکسهای خود را بر روی فضای مجازی به اشتراک میگذارند شاهد افت کیفیت تصاویر میباشند که این قضیه هیچ ربطی به کارایی دوربین ندارد.
قابلیتهای پوشش داده شده همراه با لنزهای این محصول شامل سنسور تشخیص عمق تصویر میباشد که سازندگان برای نشان دادن عمق بهتر تصاویر از این قابلیت بهره میبرند. حالتهای HDR و پانوراما برای عکسبرداری توسط دوربین اصلی اوپو آی 9 ایکس تنظیم شدهاند که پانوراما یکی از قابلیتهای است که در حال حاضر تکنیکهای جالبی به واسطهی آن صورت میگیرد و اکثرا کاربران برای ثبت مناظر آن را مورد استفاده قرار میدهند. البته ناگفته نماند قابلیت HDR در واقعی نشان دادن صحنهها کارساز است که امروزه جزوه قابلیتهای مهم برای عکس برداری است.
دوربین سلفی
به نظر ما اوپو برای دوربین سلفی A9x جزئیات کمتری را مد نظر گرفته؛ چرا که با بهره بردن از رزولوشن 16 مگاپیکسل و دیافراگم f/2.0 سبب به ثبت تصاویر معمولی خواهد شد که در نتییجه کاربرانی که انتظار عکسهای سلفی با کیفیتی را از تلفن همراه خود دارند خرید این محصول پیشنهاد خوبی برایشان نمیباشد. چرا که عکسهای گرفته شده توسط این دوربین تنها در حد معمولی نیازهای شما را بر طرف میکند.
سرانجام نکتهی نهایی در مورد فیلم برداری دوربین اصلی و سلفی این دستگاه است که با کیفیتهای Full HD و سرعت معمولی 30 فریم بر ثانیه؛ ضبط ویدیوهای شما را پشتیبانی میکنند.
سیستم عامل
سری گوشیهای اوپو A همگی از نظر رابط کاربری و سیستم عامل یک روند را طی میکنند. گوشی اوپو A9x مثل دیگر نسخههای قبلی خود به طور پیش فرض از سیستم عامل اندرویدی بهره میبرد که رابط کاربری همیشگی ColorOS 6 در کنار آن نصب و راه اندازی شده است. ولی آیا این رابط کاربری توانسته تا حدودی امکانات سیستم عامل را رونق ببخشد؟
رابط کاربری در گوشیها برای تغییر دادن قابلیتهای سیستم عامل ارائه میشوند که اوپو با استفاده از این نوع توانست پس زمینه گوشی A9x را با رنگ سفید به نمایش بگذارد. این رنگ به اعتقاد طراحان اوپو در خواناتر کردن متون و تمرکز کاربران تاثیر گذار بوده است. ولی طبق آمارهای به دست رسیده استفاده از این نوع رنگ منجر میشود که روشنایی صفحه در محیطهای تاریک و کم نور بیشتر به چشم بخورد که در سلامت چشم تاثیرات منفی را به جا میگذارد. وجود هوش مصنوعی در بیشتر گوشیهای این عصر پذیرفته شده؛ زیرا با استفاده از این روش توان مصرفی شارژ گوشی کاهش مییابد و عمر باتری نیز بیشتر خواهد شد.
باتری
در آخر سر مقالهی امروز نوبت به باتری اوپو آی 9 ایکس میرسد که باتری لیتیوم-پلیمر با ظرفیت 4020 در قلب این دستگاه جاسازی شده است. با اکتفا به قدرت سخت افزار و نمایشگر پیشبینی میکنیم شارژدهی محصول از نقاط قوی این گوشی موبایل به حساب آید. چراکه بر حسب استانداردهای امروزه با یک بار شارژ دستگاه تقریبا 1 روز به صورت کامل انرژی مورد نیاز دستگاه را به صورت عادی و نرمال تامین کند. با این وجود اوپو تنها به این اطلاعات کفایت نکرده است، زیرا با فراهم کردن شارژ سریع VOOC 3.0 این دسترسی را در اختیار کاربران میگذارد تا با توان 20 وات زمان کمتری را صرف شارژ کردن گوشی اوپو A9x کنند.
اسپیکر و سنسور
شاهد بودیم که در بخش پایینی این گوشی اسپیکر صدا با جک 3.5 میلیمتری قرار گرفته است. بدین لحاظ این جایگاه حتی در قرار دادن محصول بر روی قسمت جلویی و پشتی هیچگونه تداخلی را در صدا به وجود نمیآورد. کیفیت صدا این اسمارتفون بدون نویز و خش باز پخش میشود که این مورد با جاسازی کردن میکروفون اختصاصی در بخش مکالمههم صدق میشود.
به همین نحوی که در بالای متن اشاره کردیم سنسور اثر انگشت همانند گوشی موبایل اوپو f11 پرو در پنل پشتی پذیرش شده است. سرعت شانسایی رقم خورده برای این سنسور کاملا مناسب و سریع بوده و امنیت گوشی را نیز با بهبود زیادی به پیش میبرد. چنان که در کنار این سنسور حسگرهای مجاورت، ژیروسکوپ، قطبنما و شتابسنج هم قرار دارند که در خاموش کردن صفحه نمایش هنگام مکالمههای تلفنی و بازیهای حرکتی همچنین موقعیت یابی، کاراییهای زیادی فراهم میکنند.
جمع بندی
به همان صورتی که مشاهده کردید در این مطلب به ارزیابی گوشی اوپو A9x پرداختیم. بدین صورت اکنون باید گفت که قیمت اعلام شده برای این مدل جدید اوپو 260 یورو همچون گوشی ریلمی ایکس است که طبق مبلغهای گنجانده شده در بیشتر محصولات میانرده؛ اکثرا سازندگان از این رده قیمت استفاده میکنند.
محصولات مشابه
-
نوکیا 3.1 پلاس
1,439,000 تومان
-
اوپو ای 7
0 تومان
-
کیوسرا دورافورس پرو 2
0 تومان
-
شارپ آکواس R2 کامپکت
0 تومان
-
ال جی کیو 9
0 تومان
-
گوگل پیکسل 3a
0 تومان
-
-
هواوی پی اسمارت 2019
2,790,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی J7 2018
0 تومان
-
سامسونگ گلکسی ای 8 استار ( ای 9 استار )
4,040,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی J3 2018
0 تومان
-
سامسونگ گلکسی جی 4
2,520,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی جی 8
2,550,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی اس لایت لاکچری
0 تومان
-
هواوی آنر 10 لایت
2,334,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی جی 6
2,850,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی A6+ 2018
3,300,000 تومان
-
هواوی نوا 3
5,085,000 تومان
-
هواوی آنر نوت 10
5,350,000 تومان
-
شیائومی می 8 پرو
3,870,000 تومان
-
نوکیا 7.1
3,280,000 تومان
-
نوکیا 6.1 پلاس (نوکیا ایکس 6)
2,900,000 تومان
-
میزو 16 اس
0 تومان
-
هواوی آنر 9 آی
2,900,000 تومان
-
هواوی آنر پلی
3,540,000 تومان
-
سامسونگ گلکسی A8s
4,180,000 تومان
-
ریل می یو 1
2,700,000 تومان
-
نوکیا 8.1
3,890,000 تومان
-
لنوو زد 5 اس
0 تومان
-
ویوو نکس دوال دیسپلی
0 تومان